El principal ingredient en els nostres plats és l’ús de productes d’alta qualitat i de proximitat. La nostra especialitat des dels nostres inicis és la carn a la brasa feta amb foc de llenya natural conservant així la forma autèntica de fer les coses. El complement ideal per a fer d’aquesta menja tota una experiència, és sens dubte nostre “all i oli” fet amb la nostra recepta secreta que li aporta aquest toc característic de sabor i textura perfecta.

Com a acompanyament a les nostres carns a la brasa us oferim les mongetes amb les nostres escorces de porc, fetes íntegrament per nosaltres. Amb la finalitat d’aconseguir el sabor i textura perfectes de les nostres característiques escorces de porc, apliquem un procés específic dut a terme íntegrament en les nostres instal·lacions des de la recepció de la matèria primera. També les podeu demanar com a entrant o aperitiu mentre espereu l’arribada del primer plat.

Plats de temporada


Cada època de l’any ens ofereix uns aliments particulars que combinats amb les nostres tradicions ens porten a gaudir de plats tan característics com els “calçots”, plats acompanyats o cuinats amb bolets, carns de caça, caragols o delícies per a postres com els “panellets” tan característics a la tardor.

Cuina tradicional catalana


L’essència de la nostra cuina és la de portar fins als nostres dies, plats tradicionals cuinats de la manera tradicional per a transportar-nos en aquella època on els sabors eren autèntics i els plats es cuinaven a foc lent, amb productes naturals i aplicant receptes heretades dels nostres ancestres.

A més dels plats ja descrits, són característics la nostra taula d’embotits, amanides, escalivada, esqueixada, pebrots del piquillo farcits de brandada de bacallà, caragols, canelons o els diferents guisats ja sigui de manetes de porc, de carrilleras de porc, o d’ànec amb peres o bolets. Finalment, no podeu acabar el vostre menjar sense degustar la nostra crema catalana o característic flam de la casa.

Menús

Primer plato
Escudella
Sopa de mandonguilles
Patata emmascarada (patata y butifarra negra)
Macarrones
Amanida catalana
Amanida Verda
Amanida especial (esparrecs, tonyina, pastanaga)
Meló amb pernil
Escalibada
Esparrecs amb maionesa
Segundo plato
Butifarra amb mongetes
Pollastre la brassa amb patates
Llom amb patates
Vedella a la jardinara
Bistec de vedella amb patates
Salmó a la planxa amb guarnició
Calamars a la romana
Postres
Gelat
Fruita
Flan de la casa
Mel i mató
Crema catalana
Iogurt
Pa, vi de la casa, gassosa, aigua
Tomàquets i all i oli
1/2 MENÚ   17 €

* Cafè i  refrescos a part

Preu

23 €

IVA incluido
Primer plato
Amanida i fusta d´embotits
Amanida de formatge de cabra, fruits secs i salmó
Esqueixada de bacallà
Crep d´espinacs amb formatge de cabra
Canelons
Esparrecs amb pernil
Pinya amb pernil
Segundo plato
Graellada de carns (2 €. +)
Xai amb patates
Conill a la brasa amb guarnició
Conill al vi (1€. +)
Peu de porc a la brasa amb guarnició
Peu de porc guisat
Ànec de pagès amb peres (2 €.+)
Carn d´olla
Cargols a la catalana (1 €.+)
Entrecot amb guarnició (3 €.+)
Sipia a la plancha
Bacallà guisat
Galtes de porc guisades
Postres
A escollir de la carta
Pa, vi de la casa, gassosa, aigua
Tomàquets i all i oli

1/2 MENÚ   22 € 

 

* Cafè i refrescos a part

Preu

28 €

IVA incluido
Primer plato
Escudella
Macarrons
Segundo plato
Butifarra amb patates
Pollastre arrebossat amb patates
Postres
Gelat
Fruita
Iogurt
1/2 MENÚ   8 €

* Cafè i refrescos a part.

Preu

12€

IVA incluido

T'esperem

Obert de dilluns a diumenge de 09:00h a 18:00h.

Dijous tancat, a excepció de festius

Per a esdeveniments o grups reservar prèviament

Direcció

Crta. Navas-Prats Llusanes, km 4,8. 08672 Gaià

Calcular ruta

Contacte

Tlfno: 93 839 1209

Enviar missatge

Reserva online

T'esperem per a gaudir de la millor cuina tradicional catalana