Menús
Primer plat
Primer plat
VINS NEGRES
VINS ROSATS
VINS BLANCS
CAVA BRUT
CAVA SEMI
El principal ingredient en els nostres plats és l’ús de productes d’alta qualitat i de proximitat. La nostra especialitat des dels nostres inicis és la carn a la brasa feta amb foc de llenya natural conservant així la forma autèntica de fer les coses. El complement ideal per a fer d’aquesta menja tota una experiència, és sens dubte nostre “all i oli” fet amb la nostra recepta secreta que li aporta aquest toc característic de sabor i textura perfecta.
Com a acompanyament a les nostres carns a la brasa us oferim les mongetes amb les nostres escorces de porc, fetes íntegrament per nosaltres. Amb la finalitat d’aconseguir el sabor i textura perfectes de les nostres característiques escorces de porc, apliquem un procés específic dut a terme íntegrament en les nostres instal·lacions des de la recepció de la matèria primera. També les podeu demanar com a entrant o aperitiu mentre espereu l’arribada del primer plat.
Plats de temporada
Cada època de l’any ens ofereix uns aliments particulars que combinats amb les nostres tradicions ens porten a gaudir de plats tan característics com els “calçots”, plats acompanyats o cuinats amb bolets, caragols o delícies per a postres com els “panellets” tan característics a la tardor.
Cuina tradicional catalana
L’essència de la nostra cuina és la de portar fins als nostres dies, plats tradicionals cuinats de la manera tradicional per a transportar-nos en aquella època on els sabors eren autèntics i els plats es cuinaven a foc lent, amb productes naturals i aplicant receptes heretades dels nostres ancestres.
A més dels plats ja descrits, són característics la nostra taula d’embotits, amanides, escalivada, esqueixada, pebrots del piquillo farcits de brandada de bacallà, caragols, canelons o els diferents guisats ja sigui de manetes de porc, de carrilleras de porc, o d’ànec amb peres o bolets. Finalment, no podeu acabar el vostre menjar sense degustar la nostra crema catalana o característic flam de la casa.
ESMORSARS : DISSABTE I DIUMENGE.
DINARS : 13:00 A 15:30 H.
TANCAT DIJOUS EXCEPTE FESTIUS
Per a esdeveniments o grups reservar prèviament
