Skip to main content

Menús

Primer plat
Escudella
Sopa de mandonguilles
Patata emmascarada (patata y butifarra negra)
Macarrones
Amanida catalana
Amanida Verda
Amanida especial (esparrecs, tonyina, pastanaga)
Meló amb pernil
Escalibada
Esparrecs amb maionesa
Segon plat
Butifarra amb mongetes
Pollastre la brassa amb patates
Llom amb patates
Vedella a la jardinara
Bistec de vedella amb patates
Salmó a la planxa amb guarnició
Calamars a la romana
Postres
Gelat
Fruita
Flan de la casa
Mel i mató
Crema catalana
Iogurt
Pa, vi de la casa, gassosa, aigua
Tomàquets i all i oli
1/2 MENÚ   20€

* Cafè i  refrescos a part

Extres de:
Patates o mongetes      – 1´50 € racció
Rostes cansalada          – 2´00 € cada plat
Amanida verda             – 2´00 € racció

Preu

27 €

IVA incluido
Primer plat
Amanida i fusta d´embotits
Amanida de formatge de cabra, fruits secs i salmó
Esqueixada de bacallà
Crep d´espinacs amb formatge de cabra
Canelons
Esparrecs amb pernil
Pinya amb pernil
Segon plat
Graellada de carns (2 €. +)
Xai amb patates
Conill a la brasa amb guarnició
Conill al vi (1€. +)
Peu de porc a la brasa amb guarnició
Peu de porc guisat
Ànec de pagès amb peres (2 €.+)
Carn d´olla
Cargols a la catalana (1 €.+)
Entrecot amb guarnició (4 €.+)
Sipia a la plancha
Bacallà guisat
Galtes de porc guisades
Postres
A escollir de la carta
Pa, vi de la casa, gassosa, aigua
Tomàquets i all i oli

1/2 MENÚ  25 € 

* Cafè i refrescos a part

Extres de:
Patates o mongetes      – 1´50 € racció
Rostes cansalada           – 2´00 € cada plat
Amanida verda              – 2´00 € racció

Preu

32 €

IVA incluido
Primer plat
Escudella
Macarrons
Segon plat
Butifarra amb patates
Pollastre arrebossat amb patates
Postres
Gelat
Fruita
Iogurt
1/2 MENÚ   11 €

* Cafè i refrescos a part.

Preu

15 €

IVA incluido
Primer plat
Pinya o pressec en almívar
3,25
Postres de músic
5,75
Flam de la casa
3,80
Formatge "MANXEGO" semi
4,10
Fruita del temps
2,60
Pinya natural
4,30
Crema catalana
4,50
Mel i mató
4,50
Sorbet de llimona
3,80
Suc de taronja natural
3,80
Flam amb nata
5,90
Nous amb nata
5,90
Maduixes (amb nata,moscatell o suc)
5,95
Lioneses amb nata i xocolata desfeta
6,20
Trufes
7,20
Valencià
5,90
Tall de gelat de vainilla
2,50
Primer plat
Cafè
1,60
Tallat
1,80
Cafè amb llet
1,90
Infusions
1,80
Cigaló
2,60
VINS NEGRES
SOLERGIBERT
15,50
ABADAL
15,50
GARBÓ MONTSANT
14,40
RENE BARBIER
6,50
RAIMAT CLOS CLAMOR
9,80
RAIMAT ABADIA
14,50
MAS SUBIRA PRIORAT
18,10
MARQUES DE CACERES
15,50
SOLAR VIEJO rioja crianza
12,20
SOLAR VIEJO rioja reserva
17,00
CUNE rioja
13,50
VALDUBON ROBLE r.duero
14,50
VALDUBON CRIANZA r.duero
19,50
VALDUBON RESERVA r.duero
37,00
VALDUBON ROBLE r.duero 1/2
9,00
CUNE 3/8
8,50
SOLAR VIEJO rioja 3/8
5,80
ABADAL 1/2
13,50
RAIMAT ABADIA 1/2
11,50
VINS ROSATS
ABADAL
15,50
TORRES DE CASTA
10,50
RENE BARBIER
7,50
LAMBRUSCO italia
7,50
TORRES DE CASTA 3/8
7,00
VINS BLANCS
ABADAL
15,50
VINYA SOL
10,50
VINYA ESMERALDA
16,50
RENE BARBIER
7,50
VINYA SOL 3/8
9,50
CAVA BRUT
SEGURA VIUDES
12,00
LLAGRIMA D'OR j.ventura
15,50
PERETT I FUSTER
14,00
ARIA BRUT NATURE
10,50
GIBERT BRUT
10,00
GIBERT BRUT NATURE
13,50
ANNA DE CODORNIU
15,50
RECAREDO
25,50
JUVE I CAMPS FAMILIA
24,00
GRAMONA IMPERIAL
27,00
SEGURA VIUDES 3/8
8,00
RECAREDO 3/8
14,00
ANNA DE CODORNIU 3/8
10,00
CAVA SEMI
FREIXENET
8,50
GIBERT
8,50

El principal ingredient en els nostres plats és l’ús de productes d’alta qualitat i de proximitat. La nostra especialitat des dels nostres inicis és la carn a la brasa feta amb foc de llenya natural conservant així la forma autèntica de fer les coses. El complement ideal per a fer d’aquesta menja tota una experiència, és sens dubte nostre “all i oli” fet amb la nostra recepta secreta que li aporta aquest toc característic de sabor i textura perfecta.

Com a acompanyament a les nostres carns a la brasa us oferim les mongetes amb les nostres escorces de porc, fetes íntegrament per nosaltres. Amb la finalitat d’aconseguir el sabor i textura perfectes de les nostres característiques escorces de porc, apliquem un procés específic dut a terme íntegrament en les nostres instal·lacions des de la recepció de la matèria primera. També les podeu demanar com a entrant o aperitiu mentre espereu l’arribada del primer plat.

Plats de temporada


Cada època de l’any ens ofereix uns aliments particulars que combinats amb les nostres tradicions ens porten a gaudir de plats tan característics com els “calçots”, plats acompanyats o cuinats amb bolets, caragols o delícies per a postres com els “panellets” tan característics a la tardor.

Cuina tradicional catalana


L’essència de la nostra cuina és la de portar fins als nostres dies, plats tradicionals cuinats de la manera tradicional per a transportar-nos en aquella època on els sabors eren autèntics i els plats es cuinaven a foc lent, amb productes naturals i aplicant receptes heretades dels nostres ancestres.

A més dels plats ja descrits, són característics la nostra taula d’embotits, amanides, escalivada, esqueixada, pebrots del piquillo farcits de brandada de bacallà, caragols, canelons o els diferents guisats ja sigui de manetes de porc, de carrilleras de porc, o d’ànec amb peres o bolets. Finalment, no podeu acabar el vostre menjar sense degustar la nostra crema catalana o característic flam de la casa.

ESMORSARS : DISSABTE I DIUMENGE.

DINARS : 13:00 A 15:30 H.

TANCAT DIJOUS EXCEPTE FESTIUS

Per a esdeveniments o grups reservar prèviament

Direcció

Crta. Navas-Prats Llusanes, km 4,8. 08672 Gaià

Calcular ruta

Contacte

Tlfno: 93 839 1209

Enviar missatge

Reserva online

T'esperem per a gaudir de la millor cuina tradicional catalana

Millor reservar taula
Dinars: de 13:00h a 15:30h
Esmorzars: Dissabte i diumenge de 9:00h a 11:00h
*Dijous tancat a excepció de festius


Mejor reservar mesa


Comidas: de 13:00h a 15:30h
Desayunos: Sabados y Domingos de 9:00h a 11:00h
* Jueves cerrado, a excepción de festivos
close-link