Skip to main content

Espais interiors


En la part baixa de la Casa Rectoral que és una masia barroca del segle XVII i amb l’exterior representat gràficament, trobem tres sales d’estil tradicional. Una d’elles albergava antigament els estables dels cavalls dels capellans que habitaven la Rectoría. En aquesta en concret trobem actualment una xemeneia per a aportar calor durant els mesos de tardor i hivern.

En la primera planta del mateix edifici trobem una sala amb capacitat per a 100 comensals. Antigament en aquest espai es trobaven les habitacions dels capellans i l’any 2001 es va reformar conservant alguns dels elements existents mantenint un ambient rústic i acollidor ideal per a celebracions i esdeveniments privats. Equipada amb una pantalla i equip de so per a poder mostrar informació en format digital per al teu esdeveniment o celebració.

En el mateix nivell, trobem la sala panoràmica diàfana, plena de llum i amb vista al bosc i voltants. Aquesta sala té una capacitat de 180 comensals per a celebrar esdeveniments de tota mena ja siguin noces, comunions, reunions d’empresa, formacions, celebracions familiars, etc. Està equipada amb fil musical i una pantalla.

Quant a la decoració, detalls i ambientació de totes dues sales, ens adaptem a les vostres necessitats, treballant amb els millors professionals ja siguin els habituals col·laboradors nostres o bé els que vosaltres decidiu. L’accés a totes dues sales és a través de l’escala lateral exterior.

Oferim la possibilitat de celebrar la cerimònia de les vostres noces ja sigui religiosa o civil ja que tenim l’església i l’Ajuntament situats al costat del nostre restaurant. Expliqueu-nos la vostra idea de noces ideals i nosaltres ens encarreguem de fer-la realitat!

Espais exteriors


El primer a veureu quan arribeu al nostre restaurant és un espai exterior gran, normalment utilitzat com a aparcament. Equipat amb un escenari cobert, en ocasions especials, es converteix en l’espai exterior ideal per a celebrar festes a l’aire lliure tant de dia com de nit aprofitant unes vistes increïbles a Montserrat i l’absència de contaminació lumínica.

Acostant-se a l’entrada del restaurant, per l’accés des de la Casa Rectoral, es troba la nostra terrassa resguardada per l’ombra dels arbres que envolten l’església. Aquest espai es converteix ocasionalment en el lloc ideal per a celebrar cerimònies civils i l’aperitiu o “coffe break” del vostre esdeveniment o celebració.

En els voltants de l’església es troba el Comunidor. Es tracta d’una construcció medieval amb una obertura en cadascuna de les quatre parets. A l’interior es troba una pila d’aigua beneïda utilitzada pel sacerdot per a beneir els quatre punts cardinals i demanar una abundant collita. Es tracta d’una obra valuosa restaurada en el 1997 ja que en l’Arquebisbat de Vic, solament es conserven quatre.

ESMORSARS : DISSABTE I DIUMENGE.

DINARS : 13:00 A 15:30 H.

TANCAT DIJOUS EXCEPTE FESTIUS

Per a esdeveniments o grups reservar prèviament

Direcció

Crta. Navas-Prats Llusanes, km 4,8. 08672 Gaià

Calcular ruta

Contacte

Tlfno: 93 839 1209

623 431 327

Enviar missatge

Reserva online

T'esperem per a gaudir de la millor cuina tradicional catalana

Millor reservar taula
Dinars: de 13:00h a 15:30h
Esmorzars: Dissabte i diumenge de 9:00h a 11:00h
*Dijous tancat a excepció de festius


Mejor reservar mesa


Comidas: de 13:00h a 15:30h
Desayunos: Sabados y Domingos de 9:00h a 11:00h
* Jueves cerrado, a excepción de festivos
close-link