Skip to main content

Situats a la Catalunya Central, gaudim d’un paratge envoltat actualment de bosc. Diem actualment perquè no sempre va anar així. De fet us animem a fer una passejada pels voltants i gaudir de l’aire pur, l’olor de pi, romaní, farigola entre altres i evidenciar un passat marcat per la presència de vinyes. Des de la nostra sala panoràmica, podeu gaudir de vistes al bosc mentre celebreu els vostres esdeveniments o reunions.

Us recomanem la ruta fins a l’ermita de Santa Àgata, prenent el caminet que puja cap al turó situat davant del restaurant, travessant la carretera. Les vistes des d’allí són espectaculars, especialment per a gaudir d’una començar el dia o posta de sol. Podeu trigar uns 20 minutos caminant.

Sinó voleu caminar tant, us recomanem fer una passejada al voltant de l’església de Santa Maria de Gaiá, situada al costat del restaurant. Des de la part posterior gaudireu de vistes al Lluçanès. Finalment, si voleu gaudir d’unes vistes a la muntanya de Montserrat, us aconsellem que us acosteu fins a la “era”.

ESMORSARS : DISSABTE I DIUMENGE.

DINARS : 13:00 A 15:30 H.

TANCAT DIJOUS EXCEPTE FESTIUS

Per a esdeveniments o grups reservar prèviament

Direcció

Crta. Navas-Prats Llusanes, km 4,8. 08672 Gaià

Calcular ruta

Contacte

Tlfno: 93 839 1209

623 431 327

Enviar missatge

Reserva online

T'esperem per a gaudir de la millor cuina tradicional catalana

Millor reservar taula
Dinars: de 13:00h a 15:30h
Esmorzars: Dissabte i diumenge de 9:00h a 11:00h
*Dijous tancat a excepció de festius


Mejor reservar mesa


Comidas: de 13:00h a 15:30h
Desayunos: Sabados y Domingos de 9:00h a 11:00h
* Jueves cerrado, a excepción de festivos
close-link